THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Selasa, 27 Disember 2011

Free Design Untuk Mesin Sulam Berkomputer Janome

Kat blog ni,saya nk kongsi design dengan kawan-kawan yang ada mesin sulam berkomputer jenama Janome & Brother.


Cara nak download design, klik je tulisan bergaris yg warna biru. Pastu nanti design tu akan di pindahkan ke dlm pc, pastu send design yg disimpan tadi ke pendrive @ ATA Card ( pastikan save design yang ada tulis jef je - cth : limebutterfly.jef ) . Design tak bleh tgk melalui pc ye sbb hanya org yg ada software je yg bleh tgk design tu. Kalau nk tgk,hanya melalui mesin saja...


Selamat mencuba...



           
Klik pada gambar untuk download design



                                                                    Poinsettia.jef   


                                    Free blue flower machine embroidery design

      Blue flower    

snowdrop.jef   

                  Wattle.jef   

             Border designs
Border Design  


Free flower corner machine embroidery design
Flower Corner.jef

Free small panda machine embroidery design
panda.jef
scandinavian style free flowers machine embroidery design
Flower daisy.jef



          
Klik pada gambar untuk download design bunga